top of page

Fotostudio i Hudiksvall



Det här är mitt första inlägg på min blogg som jag tänker kommer vara en förlängning av mina sociala medier där det är lika full fart som vanligt framöver. Och i det här premiärinlägget vill jag berätta lite mer om min studio som jag har öppnat i centrala Hudiksvall! Under hösten började jag söka efter en lokal som kunde passa som fotostudio då jag känt ett behov sedan en tid tillbaka. Jag fotograferar gärna hemma hos kunder, det gör jag alltså fortfarande, men en del känner att det är mer bekvämt att åka till en studio för att fotograferas. Därför var min vision att skapa en enkel och avskalad miljö med lite hemma-hos-känsla, för de kunder som vill fotograferas inomhus men inte i sitt eget hem. Jag fick tag på en lägenhet som jag nu håller till i, vilket funkar toppen. Fint ljusinsläpp och neutrala färger vad det jag eftersträvade.



Så här finns jag nu, på Öster i Hudiksvall, och tar emot er som vill fotograferas i en mysig avslappnad inomhusmiljö! Det känns SÅ kul att kunna erbjuda det här till er och jag är så nöjd med hur bilderna blir här. Det är lite extra perfekt för nyföddfotografering men jag har också haft barnfamiljer med lite äldre barn här vilket också funkar alldeles utmärkt.


Om ni vill fotograferas här i min studio, skicka ett mail eller skriv via formuläret här på hemsidan! Därefter hjälper jag er vidare. Är det nyföddfotografering ni är intresserade av, se gärna till att boka in det några månader på förhand så att jag verkligen har tid att fotografera er under de där allra första veckorna när er bebis är så himla liten och ny. Det går självklart bra att höra av sig med kort varsel också och se om tid finns! Ser framemot att få fotografera ännu fler här inne!




0 kommentarer
bottom of page