Lifestyle

Jag är din lifestylefotograf i Hudiksvall, HälsinglandJag fotograferar familj, barn och nyfödd och min stora drivkraft är att föreviga er, precis som ni är. Prislista och bokningsformulär finns längst ner på sidan!

Att föreviga er familj är väldigt viktigt. Barnen växer så det knakar och tiden ni har tillsammans just nu kommer aldrig igen. Men att föreviga er familj hemma hos er ger ännu mer personlighet i era foton. Det är där ni hör hemma, där ni är trygga och det är där ni har en vardag. Och det är den jag vill fånga, just som den brukar vara! Er i ert hem när ni kramas, busar och leker. Kanske när barnen hoppar i sängen, när ni allihop möts i en bamsekram eller när ni snusar på er nyfödda alldeles nya lilla familjemedlem. Det är helt upp till er, men se till att få dessa minnen förevigade, det är en ovärderlig investering!

Vanliga frågor om lifestyle

Vad är det för något?

Lifestylefotografering är ett relativt nytt begrepp i Sverige. Man kan beskriva det som porträtt av er familj i ert hem. Jag som fotograf är med och styr till viss del över plats utifrån ljusförutsättningar och händelser. Det fina är att både er familj samt hemmet blir dokumenterat genom en lifestylefotografering. En slags helhet från livet här och nu, helt enkelt!

Passar det att fota i vårt hem?

Det är inga problem, jag lovar! Jag hittar de bästa platserna rent ljusmässigt och ni behöver bara hänga med. Ni behöver inte städa eller fixa något i förväg, vi flyttar bara på saker om vi märker att det behövs. Att fotograferas i sitt hem gör det hela så mycket mer personligt och ni kan se tillbaka på bilderna sedan och minnas det hem ni hade just då.

Vad ska vi göra?

Mitt fokus ligger på att fånga era relationer! Det blir lek och bus men också kramar och gos. Ni behöver inte tänka så mycket själva utan kan lita på att jag instruerar er och berättar vad jag vill att ni ska göra.

 Varför fotograferas hemma?

För att det är er trygga plats och den plats där ni spenderar mycket tid i vardagen tillsammans. Det är ofta där barnen lärt sig nya saker, där ni lägger tid på umgänge och där ni har många av era minnen. Även om hemmet bara finns med i bakgrunden är det viktigt att det får synas.

Hur går det till?

1. Fyll i bokningsformuläret längst ner och skicka iväg det.

2. Inom kort kontaktar jag er och ger dig all information ni behöver, och vi bokar in dag, tid och plats för fotograferingen.

3. Dags för fotografering! Vi ses hemma hos er och fotograferar i upp till en timme.

4. Inom två veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett personligt urvalsgalleri. Där kan ni välja ut de bilder och produkter ni vill ha i lugn och ro.

5. Därefter skickas er faktura ut och när den är betald levereras ert färdiga galleri samt produkter.

Priser

(gäller från 11/12 -19)

Startpaketet

2195 kr

Detta ingår:

- Konsultation inför fotograferingen

- Fotografering 30-60 min

- 5 st redigerade högupplösta digitala foton

- Personligt galleri där du själv väljer vilka bilder du vill ha

Tillval och produkter

Det går självklart att köpa till både digitala foton och förstoringar efter fotograferingen. För fullständig prislista, kontakta mig!

Är du redo att boka en fotografering? Åh, vad roligt!
Fyll i formuläret så återkommer jag till dig så fort jag bara kan.

Bokningsförfrågan
arrow&v
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019  Tove Larsson - tovelarssonfotografi@gmail.com
Godkänd för F-skatt