Familjefotografering utomhus

Jag är din familjefotograf i Hudiksvall, HälsinglandJag fotograferar familj, barn och nyfödd och min stora drivkraft är att föreviga er, precis som ni är. Prislista och bokningsformulär finns längst ner på sidan!

Att föreviga er familj är väldigt viktigt. Ingen vill sitta utan fina, lekfulla och naturliga foton på sina barn när de vuxit upp och det enda man egentligen har kvar av deras barndom är just minnen! Utomhusfotografering med mig som fotograf ger er en mysig stund som familj där ni bland annat får i uppdrag att kramas, busa, kittlas och hoppa. Jag lägger stor vikt vid platsen vi väljer att ha fotograferingen på, ett vackert ljus och fin miljö gör en stor del av den färdiga bilden. Se nu till att ta tag i att boka den där fotograferingen ni funderat på, det är en ovärderlig investering som ni har kvar för all framtid!

Vanliga frågor om fotograferingen

Vilken årstid ska vi fotas?

Det här är högst individuellt och jag tycker verkligen att alla årstider har sina fördelar. Sommaren erbjuder grönska och blomsterängar och ni slipper ha en massa tjocka kläder på er. Hösten är min mest populära årstid för familjefoto med tanke på alla färger i naturen och att mysiga stickade plagg gör sig fint på bild. Vintern ger ett mjukt ljus och tillgång till solnedgång utan att behöva vänta till sena kvällen, det gäller bara att klä sig med lager på lager för att hålla värmen. Våren har jordnära bleka färger som blir så vackert på bild. Så välj den årstid du tilltalas av, men försök hellre att välja en tid för fotografering när du gärna vill föreviga barnen utifrån deras ålder.

Vad ska vi ha på oss?

Ni ska välja kläder ni känner er bekväma i och som ni tycker passar. Det enda jag brukar nämna är att svart och andra väldigt mörka färger är svårt att få bra på bild, särskilt på överkroppen. Så välj hellre något ljusare toner för kamerans skull.

Är ni flera som ska fotograferas är det väldigt fint att matcha varandra med plagg som går i samma toner.

Vi är inte bekväma framför kameran, vad gör vi?

Det är mer vanligt än ovanligt att känna så som vuxna, ska ni veta. Nästan alla nämner det! Men jag brukar ändå uppmuntra er föräldrar att vara med på åtminstone en liten del av fotograferingen med tanke på hur sällan man annars lyckas samla alla på samma bild. Jag lovar att hjälpa er kring hur ni ska göra så att ni inte behöver känna er obekväma, de flesta är positivt överraskade över hur lätt det faktiskt gick!

Hur får vi barnen att sköta sig?

Det här är också en oro som är vanlig inför fotograferingen, att ens barn är busigt, har spring i benen, är blygt, eller vill gör annat än att fotograferas. Men jag kan bara säga att det  brukar alltid lösa sig! Jag gör vad jag kan och ni föräldrar gör vad ni kan och resultatet brukar bli toppen! Så försök att inte känna någon oro för det, se till att barnen är mätta och så utvilade som möjligt så har vi finfina förutsättningar.

Hur går det till?

1. Fyll i bokningsformuläret längst ner och skicka iväg det.

2. Inom kort kontaktar jag er och ger dig all information ni behöver, och vi bokar in dag, tid och plats för fotograferingen.

3. Dags för fotografering! Vi ses hemma hos er och fotograferar i upp till en timme.

4. Inom två veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett personligt urvalsgalleri. Där kan ni välja ut de bilder och produkter ni vill ha i lugn och ro.

5. Därefter skickas er faktura ut och när den är betald levereras ert färdiga galleri samt produkter.

Priser

(gäller från 11/12 -19)

Startpaketet

2195 kr

Detta ingår:

- Konsultation inför fotograferingen

- Fotografering 30-60 min

- 5 st redigerade högupplösta digitala foton

- Personligt galleri där du själv väljer vilka bilder du vill ha

Tillval och produkter

Det går självklart att köpa till både digitala foton och förstoringar efter fotograferingen. För fullständig prislista, kontakta mig!

Är du redo att boka en fotografering? Åh, vad roligt!
Fyll i formuläret så återkommer jag till dig så fort jag bara kan.

Bokningsförfrågan
arrow&v
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019  Tove Larsson - tovelarssonfotografi@gmail.com
Godkänd för F-skatt