JULKORTSFOTOGRAFERING 2020

NU öppnar bokning för årets julkortsfotografering! Här finns all information ni behöver plus bokningsformulär längst ner! 💌

VAR, NÄR, VEM, HUR?

Precis som förra året blir det på Högliden i centrala Hudiksvall, och datumet är lördag den 14/11!

Den här fotograferingen riktar sig till nästan vilka som helst, det kan vara en hel familj, barn, syskon, kusiner eller ett och annat husdjur! Vi träffas och fotar kort men intensivt och det är upp till var och en hur mycket julkänsla man vill ha i sina bilder.

Nytt för i år är att det ingår en extra digital bild!

VAD INGÅR?

Det som ingår är:

- Fotografering ca 20 min

- 10 st printade julkort med kuvert

- 2 digitala högupplösta foton (den ni väljer som julkort + en extra)

Möjlighet att köpa till fler bilder/produkter utifrån ordinarie prislista förstås!

PRIS

1195 kr

BETALNING OCH LEVERANS

Betalning sker via faktura eller Swish efter fotograferingen. Julkorten levereras i början av december så att ni i god tid hinner skicka ut korten till släkt och vänner!

ÖVRIG INFO

Jag är en fotograf som tilltalas av naturliga, enkla och lite avskalade bilder, men självklart ska det synas att det är julkort! Så enklare rekvisita finns på plats (t.ex. tomteluvor, julkulor, en liten julgran, pall att sitta på, fårfäll och filt), självklart är du välkommen att ta med egna saker också!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret och välj en tid som du önskar i första hand! Jag plockar bort bokade tider löpande men hinner ibland inte med, så ge gärna förslag på en tid i andra hand som funkar också. Jag återkommer på mail och bekräftar om du fått den önskade tiden eller om vi hittar en annan!

FULLBOKAT! Vill du ha mail om någon plats blir ledig? Skicka in en förfrågan så kontaktar jag dig om det blir en lucka så har du chansen att ta den!