Bröllopsfotograf Hudiksvall, Hälsingland

Grattis! Vad roligt att ni ska gifta er!

Jag är en bröllopsfotograf som brinner för storytelling och naturliga och genuina ögonblick som blir till foton som blir till minnen. Det absolut viktigaste för mig är att fånga er och er dag precis som den är, och hjälpa er att skapa dessa minnen som ni kommer kunna se tillbaka på hela era liv. 

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Är jag er bröllopsfotograf?

Svaret på den frågan får ni av er magkänsla. Tycker ni om mitt sätt att fotografera, att redigera och att dokumentera just bröllop? Det är steg ett. Är ni intresserade får ni mer än gärna höra av er, jag tar gärna en förutsättningslös fika eller ett FaceTime-samtal för att vi ska få en bild av varandra. Jag är en lättsam och effektiv skaparsjäl som älskar detaljer men även jobbar efter ett helhetstänk. Det viktiga är för mig att fånga det genuina i er och er bröllopsdag, att skapa bilder av de känslor ni kände just den dagen. Jag är strukturerad och jobbar som en fluga på väggen, men är mer än gärna ert bollplank från planeringsstadiet av bröllopet, tills att ni får era foton och produkter. Titta gärna igenom gallerierna här nedanför, för att få en bättre inblick i hur jag jobbar och hur min stil ser ut! 

Några kärlekshistorier...

Här kan ni kika på ett litet urval från de här fantastiska bröllopsdagarna, från start till slut. Klicka på bilderna för att komma till respektive galleri.

Portratt_ToveLarssonFotografi-64.png

Erica och Daniel

Portratt_ToveLarssonFotografi-48.png

Fabian och Andreas

Gratulationer_ToveLarssonFotografi-8.png

Malin och Joel

Vigsel_ToveLarssonFotografi-98.png

Ida och Patrik

Portratt_ToveLarssonFotografi-53.png

Anna och Emil

ElinFredrik_ToveLarssonFotografi-100.png

Elin och Fredrik

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

"Vi är så otroligt glada över att vi valde Tove på våran bröllopsdag! Hon var otroligt proffsig, alltifrån innan fotografering till efter. Allt har gått otroligt smidigt. Hon fångade ögonblick som man knappt kunna drömma om och som har blivit våra favoritbilder. Alla våra gäster har varit så imponerade av både hennes bilder och framför allt hur proffsigt hon skötte sitt jobb! Rekommenderar Tove varmt och skulle aldrig nånsin anlita en annan fotograf igen!"

Malin och Joel

Vanliga frågor

När ska vi boka vår bröllopsfotografering?


Det är inte ovanligt att man bokar bröllopsfotografering ett år, ibland ännu längre, i förväg! Så var ute i så god tid ni bara kan för att boka den fotograf, och även andra leverantörer, som ni önskar. Men självklart går det att höra av sig när som helst och se om ert datum är ledigt, även om det bara är några veckor kvar!
Hur går det till från bokning till leverans?


Tilltalas ni av min bildspel och tror att jag kan vara fotografen för er? Ta då kontakt med mig via formuläret nedan, så kontaktar jag er inom någon dag. Jag rekommenderar att vi hörs av via FaceTime eller telefon för att få en första bild av varandra. Bestämmer ni er för att boka mig vill skriver vi avtal och bokningsfaktura betalas. Därefter är det bokat och klart! Då skickar jag ett litet bokningspaket till er och sedan är det bara att vänta. Jag ger er full support inför bröllopet så det är bara att höra av er till mig vid frågor, om ni vill bolla tankar inför bröllopet eller behöver tips från någon som varit på ett stort antal bröllop. Ett tag innan bröllopet träffas vi om det är möjligt, annars via telefon, och har ett planeringsmöte. Kort efter er stora dag skickas slutfakturan och ett litet urval av bilder som en sneakpeak. Och inom några veckor kommer er slutleverans!
Vad gör vi om det regnar på vår bröllopsdag?


Då gör vi det bästa av det! Er bröllopsdag kommer bli fantastisk oavsett väder och det är egentligen bara er porträttfotografering som behöver anpassas lite om det spöregnar oavbrutet. Antingen hittar vi en plats inomhus eller under tak, eller så använder vi fina paraplyer. Kanske en mix av de alternativen för fin variation i era bilder. Jag lovar att det inte kommer vara ett problem!
Vad händer om du blir sjuk?


Det ska mycket till innan jag ställer in en bröllopsfotografering, men OM det skulle vara tvunget så försöker jag lösa det så gott jag kan med hjälp av fotografkollegor.
Vad händer om vi behöver byta dag/år för vårt bröllop?


Senaste året, 2020, har varit ett annorlunda år på många plan och så även när det gäller bröllop och fotografering av bröllop. Många har fått tänka om, skjuta fram och kanske till och med byta år för sina planerade bröllop. Behöver man byta datum för bröllopet av en sådan anledning, löser vi det. Ni byter datum, under förutsättning att jag är ledig ert nya datum, och er bokningsavgift flyttas med så att ni inte behöver betala den igen.
Hur betalas bröllopsfotografering?


Vid bokning skickas en bokningsfaktura på 30% av det totala beloppet. Det är en säkerhet för båda parter och är det som garanterar er bröllopsfotografering under ert datum. Strax efter bröllopet får ni slutfakturan. Man betalar med faktura, 10 dagar.

Mina bröllopspaket

(gäller från 26/11-2021)

3 timmar

Porträtt, vigsel och gratulationer.

Obs! Kan bokas tidigast 5 månader innan!

 

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Webbgalleri och USB-minne

13 995 kr

6 timmar

19 995 kr

För er som vill ha halva er bröllopsdag förevigad, t.ex. förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder, festlokal.

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte och provfotografering

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Webbgalleri och USB-minne

- Fine art-print 20x30cm

10 timmar

För er som vill dokumentera så mycket som möjligt av er dag! Från förberedelser och framåt!

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte och provfotografering

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Webbgalleri och USB-minne

- Vackert fotoalbum i fin kvalitet med ett antal bilder från er dag

-En vacker fotobok med favoritbilderna

28 995 kr

MINIPAKETET

Vill ni endast fotografera porträtt? Då har jag  särskilt paket som kan passa er! Läs mer här.

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Så... är ni redo för att skicka iväg en bokningsförfrågan?

Fyll i formuläret så återkommer jag så fort jag kan!

Bokningsförfrågan
arrow&v
Vi hittade dig genom:

Tack för ditt meddelande! Jag hör av mig så fort jag kan :)